Ωρα Μυκόνου  

   

Facebook μου αρεσει  

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button
   

Επισκέπτες  

21404557
ΣήμεραΣήμερα78
ΕχτέςΕχτές163
ΕβδομαδαίαΕβδομαδαία481
ΜηνιαίαΜηνιαία1964
ΣυνολικάΣυνολικά21404557
US
Επισκέπτες 2
   

ΠΕΤΡΟΣ O ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ

ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΠΕΤΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ      

        

Ένα έργο αφιερωμένο στη σιωπηλή εργασία των Μυκονιατών, μέσα από ένα έμβλημα που αντιπροσωπεύει την ανιδιοτελή προσφορά των περισσότερων από αυτούς που πάλεψαν με την ανάγκη της προόδου, την αλλαγή και τις επιταγές των εποχών, προσφέροντας χωρίς βοήθεια τις περισσότερες φορές στην Ελλάδα μας μια διεθνή παρουσία με καταξίωση στον τομέα ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ποιον άλλο τον αγαπημένο σε όλους Πέτρο τον πελεκάνο. Το πνεύμα αυτό, μεταφέρεται σε κάθε ανάδοχο του με την ίδια ζέση και προσφορά σε δωρεάν εργασία για τον τουρισμό.

Την ιστορία αυτή από ένα αυγό… όπως το αυγό της δημιουργίας του κόσμου θα φέρει μια νέα ζωή .Αυτή η ζωή του παράξενου πτηνού του παγκοσμίου φήμης Πέτρου του πελεκάνου από τα τέλη του 50, γράφει ένα ανιμέισον με σύνθεση από φωτογραφίες εκείνης της εποχής έναν κινούμενο τύπο τον ΠΕΤΡΟ ΤΟΝ ΠΕΛΕΚΑΝΟ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ μια συγκινητική ιστορία, σαν αυτή στις ταινίες του Τσαρλη Τσαπλην.

Με μουσικές παντός καιρών και σκηνικών, επίσης χωρίς λόγια, μόνο λεζάντες σαν του βωβού σινεμά γιατί η ιστορία του νησιού της Μυκόνου, για όσους πραγματικά ξέρουν σε αφήνει δακρυσμένο χωρίς λόγια, φωνάζουν οι ανίδεοι και κακοί που καλύπτουν με θόρυβο τα δικά τους ανομήματα και υστερόβουλες σκέψεις. Ο τύπος του πελεκάνου, σχεδιάστηκε καρέ καρέ, σε απλοϊκή και τρυφερή απόδοση από την ζωγράφο συγγραφέα Μαρίνα Πετρή. Η ίδια έκανε τη σκηνοθεσία και επιλογή φωτογραφιών και μουσικής. Ο Μάρκος Ζουγανέλης έκανε την μουσική–τεχνική επεξεργασία, όπως και την δημιουργία των εφε.

Θα το δείτε δωρεάν από το διαδύκτιο στο mykon.net, προσφορά από τον εκδοτικό οίκο

ΜΥΚΟΝΙΟ ΦΩΣ και το mykon.net 

περισσότερες πληροφορίες : 6978064528

   
© MARKOS ZOUGANELIS